img 04.01.2022 10:07

Transport Marfa & Mutari-Cluj|Ungaria|Austria|Germania|Italia|Franta

Imagine
Echipa serioasa si responsabila, cu o vasta experienta in domeniul serviciilor de logistica/transport/mutari/relocari, prestam servicii de transport marfa cu caracter general, marfa fragila/voluminoasa, marfa ne/paletata, cherestea, diferite profile ( 1-7ml ) volum & cantitate medie-mare de bunuri personale, constand in electrocasnice, bagaje, mobilier ( greu-voluminos-fragil-nedemontabil ) indiferent de destinatie ( intern & international ) in conditii optime de maxima seriozitate, siguranta si promptitudine.

Dispunem de utilitare spatioase, inchise si curate, cu volum mediu-mare de incarcare ( 24mc-35mc-54mc-68mc ). Sarcini utile de : 3500kg - 5500Kg - 7500kg.

Efectuam servicii de mutari/relocari, locuinte private, si/sau, apartamente cu 1-3-5 camere, sedii de firma, spatii comerciale, depozite, in/din : Cluj-Napoca, Romania, Ungaria, Austria, Germania, Elvetia, Franta, Italia, Olanda, Belgia. Ocazional, si in/din, Republica Moldova. Practicam preturi de bun simt, incepand cu 1€/km ( modul de taxare fiind calculat pe un singur sens ). Program de lucru si in weekend.

La cerere, in functie de situatie, asiguram 2 spatii de depozitare ( 70mp - 252mp ) si/sau cazare, pentru 1-3-6 persoane, in apt cu 1-3 camere, situate in cluj si floresti.

NOTE :

- NU lucram ieftin
- NU transportam colete
- NU transportam deseuri
- NU transportam animale
- NU transportam persoane
- NU transportam piese auto
- NU transportam anvelope SH
- NU transportam utilaje agricole
- NU transportam legume & fructe
- NU transportam produse alimentare
- NU transportam marfa periculoasa ( ADR )
- NU transportam in regim grupaj/doar in regim exclusiv
- NU lucram/colaboram cu intermediari/case de expeditii
- NU transportam marfa neconforma/neansotita de documente
- NU asiguram personal pentru incarcarea/descarcarea camioanelor
- NU lucram in conditii de stress/graba ( de tip : cand ajungi/de ce intarzii ). Tel Tel 0721940555