Stimati parteneri,
In vederea indeplinirii obiectului sau de activitate, SC CELINA PROD COM SRL prelucreaza datele Dvs. personale, respectand standardele europene in vigoare prevazute in Regulamentul nr. 679 / 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.
Prelucrarea datelor Dvs. personale se va face EXCLUSIV in scopul indeplinirii obiectului de activitate, iar temeiul juridic al acestei prelucrari este, dupa caz, legal, contractual sau bazat de consimtamant, pe care avem obligatia sa il solicitam atunci cand acesta este necesar. In cazul in care prelucrarea se bazeaza consimtamantul Dvs., aveti dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment.
Destinatarul datelor cu caracter personal colectate este DOAR SC CELINA PROD COM SRL, o parte din aceste date ajung si la autoritati publice.
SC CELINA PROD COM SRL NU intentioneaza sa transfere datele cu caracter personal detinute catre o tara terta sau o organizatie internationala.
Datele Dvs. personale sunt prelucrate, dupa caz, atata timp cat ne obliga legislatia aplicabila in vigoare, pana la expirarea obligatiilor contractuale si a termenelor de arhivare, respectiv pana la retragerea consimtamantului acordat.
SC CELINA PROD COM SRL NU utilizeaza procese decizionale automatizate pentru crearea de profiluri.
Regulamentul anterior mentionat va ofera urmatoarele drepturi:
dreptul de acces – adica dreptul de a obtine din partea societatii o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective;
dreptul de rectificare – adica dreptul de a obtine de la societate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc;
dreptul la stergerea datelor - dreptul de a obtine din partea societatii stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, in conditiile legii;
dreptul la restrictionarea prelucrarii - dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri;
dreptul la opozitie – adica dreptul de a va opune, din motive legate de o situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal;
Toate aceste pot fi exercita printr-o cerere scrisa, datata, semnata, transmisa catre SC CELINA PROD COM SRL prin corespondenta la adresa sediului social sau prin e-mail la ziar@piata-az.ro. Modelul cererii il puteti gasi mai jos.
Refuzul de a furniza sau actualiza datele Dvs. cu caracter personal, in cazul in care aveti o obligatie legala sau contractuala privind furnizarea acestora, va avea drept consecinte rezilierea contractului incheiat cu societatea noastra, respectiv in cazul investitorilor in fondurile administrate, rascumpararea integrala a untitatilor de fond detinute si pierderea calitatii de investitor.
Orice intrebari sau nemultumiri in legatura cu datele personale pot fi adresate la telefon 0264-591868 sau prin e-mail la ziar@piata-az.ro In masura in care considerati ca v-am incalcat vreun drept privind acest subiect, va puteti adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Va asiguram ca facem eforturi tehnice și organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor Dvs. personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii ori accesului neautorizat asupra lor.
Cu deosebita stima,
echipa SC CELINA PROD COM SRL
Documente care te-ar putea interesa:
http://www.piata-az.ro/formulargdpr.pdf