img 14.03.2024 16:29

MegaHost - cele mai tentante tarife de hosting din România

Imagine
Abia pui la cale începutul unui proiect online? Atunci una dintre primele provocări va fi să găsești serviciul de găzduire web potrivit. Probabil deja ai consultat unele oferte disponibile, dar încă nu ai găsit tariful care ți-ar oferi suficiente resurse la un preț avantajos. Din fericire, la MegaHost găsești soluția cea mai bună de hosting din România.
Alege performanță înaltă, la prețuri gândite pentru afacerile la început de cale. Pachetul minim, de doar 0.99 euro, include trafic nelimitat, memorie de stocare de 1 GB SSD, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de citire a 50 de e-mailuri pe oră. Mai mult de atât, punem la dispoziție asistență tehnică calificată și amabilă, care va răspunde la nevoile tale chiar și la miezul nopții, precum și Backup profesionist zilnic JetBackup, prestat de specialiștii în domeniu.
Cu MegaHost, calitatea nu costă atât de mult. Află mai multe detalii și informații la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/