img 18.07.2024 22:10

Perna - sistemul de sănătate “Katsudzo Nishi”

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Katsuzo Nishi este un om de știință japonez și un vindecător remarcabil. Sistemul său de sănătate este cunoscut în întreaga lume. El credea că doar persoana însuși poatesa se vindece, doar dacă doreste.
Prima regulă de aur a sănătății “Nishi” este un pat tare.
Nu este întâmplător că oamenii spun: dacă aveți multe boli, tratați coloana vertebrală. Pentru a trata coloana vertebrală, mai întâi de toate aveți nevoie de un pat tare.
A doua regula de aur - este o pernă tare sub gât
În Japonia, există o zicală: "Gâtul răsucit este semnul unei vieți scurte”.
Perna se recomanda pentru prevenirea osteoartritei, dureri la nivelul coloanei vertebrale cervicale, dureri de cap, pentru a îmbunătăți circulația sângelui cerebral, elimină problemele cu septul nazal, eliminand sforăit, scolioză, îmbunătățirea sistemului cardiovascular, oboseala cronica, lordoza, solutioneaza problema curburii ale vertebrelor .
Dimensiunile pernei sunt selectate strict individual: trebuie să fie astfel încât să poată umple spatiul dintre ceafăi și lamelele umărului, astfel încât vertebrele cervicale 3 și 4 să stea plat pe o suprafață tare. Pentru a alege dimensiunea, măsurați lungimea degetului inel, aceasta este înălțimea recomandată.
Perna este universală, pentru dormit si pentru tracțiunea vertebrelor.
Dimensiunea pentru adulți 5,5-9 cm, cu fiecare 0,5 cm.
Pentru copii și adolescenți 3-5 cm.
Încărcat cu energie pozitivă.
Alte simulatoare la mine in profil.
Va pot consulta. Posibila trimiterea, livrarea.
Informații detaliate pe site
P.S. Întinzându-se pe roller, (amplasandul sub spate, sub buric), 5 minute pe zi, japonezii îndepărtează burta, părțile laterale și își corectează, de asemenea, poziția, rezultatul poate fi vazut deja dupa prima saptamana de utilizare a rollei. WhatsApp

www.facebook.com/Sadhu-Moldova-267902650779890/