img 25.01.2023 19:33

Ce mai comodă și simplă metodă de transfer a datelor de la MegaHost

Imagine
Te întrebi ce este FTP? File Transfer Protocol este cea mai rapidă și sigură metodă de transfer a datelor. Acesta funcționează pe baza unui model client-server și este foarte comodă pentru descărcarea și încărcarea fișierelor mari. Beneficiul cel mai important este că îți permite să transferi informațiile bine securizat, astfel încât să nu fie supuse unor atacuri online.
Compania de hosting din România, MegaHost, pune la dispoziția ta serviciul FTP inclus în toate tarifele. Indiferent că alegi pachetul cel mai ieftin, de doar 0.99 Euro sau alegi un server VPS, noi vom avea grijă ca toate informațiile tale să se afle în siguranță. Acum ai un control complet asupra fișierelor tale prin File Transfer Protocol și un panou de control comod, Virtuozzo. Iar pentru o taxă suplimentară poți opera prin intermediul cPanel, a căror servicii suntem reprezentanți oficiali.
Transferă comod și simplu datele, cu MegaHost. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/