img 25.11.2022 00:51

Spațiu server pentru hosting

Ai o afacere online şi ai vrea să dispui de mai multe performanţe la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă? O soluţie ar fi spațiu server pentru hosting. Grație accesului root și unei izolări securizate între clienții aceluiași server, acesta îți va da flexibilitatea unui server modern şi sigur. Mai mult, dacă vrei să cunoști şi tu ce este un FTP server modern, fără a cheltui prea mult, atunci alege unul dintre tarifele noastre disponibile.
Doar la Megahost poţi beneficia de servicii hosting la cel mai înalt nivel, având trafic nelimitat, spațiu de stocare cu 30 GB, memorie RAM garantată 512MB și Burst 1024 MB, plus două adrese de IP, pentru doar 15 Euro/lunar. În egală măsură, cu o taxă suplimentară, poți administra ușor și comod serverul prin intermediul cPanel, a cărui servicii MegaHost le reprezentăm oficial.
Vrei să faci o schimbare business-ului tău acum? Contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru și află orice detaliu.

https://megahost.ro/