img 25.01.2023 19:33

Servicii de hosting lunar de la MegaHost

Imagine
Te-ai săturat să simți cum instabilitatea și erorile de server te păzesc la fiecare pas? Deja ai încercat tot felul de tarife de găzduire web, dar niciun furnizor nu satisface așteptările tale? Atunci încă nu ai testat serviciile de hosting lunar de la MegaHost, care, pe lângă viteză și securitate înaltă, vin la un preț extrem de avantajos.
Doar la noi poți beneficia de găzduire cu trafic nelimitat, memorie de stocare de 1 GB SSD, un domeniu și un subdomeniu și o capacitate de 50 de e-mailuri pe oră, pentru doar 0.99 Euro, lunar. Totodată, ai acces la asistență tehnică calificată 24/7 și Backup profesionist zilnic JetBackup, prestat de specialiștii în domeniu. Iar dacă abia urmează să lansezi proiectul tău online, poți înregistra domeniul cu doar câteva click-uri. Tot ce trebuie să faci este să introduci numele dorit și să verifici disponibilitatea acestuia în combinație cu extensiile disponibile.
MegaHost - calitate înaltă la prețuri joase. Pentru mai multe informații și detalii, contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro