img 25.01.2023 19:31

Servicii de hosting în România

Imagine
Ai planuri mari de afaceri? Îți dorești ca proiectul tău online să adune zeci de mii de vizitatori? Atunci, sigur cauți servicii de hosting în România care să-ți ofere performanță la cel mai înalt nivel? Iar pentru că ai nevoie de flexibilitate pentru adaptarea proceselor la cerințele proiectului, soluția potrivită este închirierea unui server dedicat.
Doar la MegaHost poți beneficia de cele mai avantajoase tarife pentru serverele dedicate. Pentru 69.9 Euro/lună vei obține un procesor QuadCore i3, cu 4 GB DDR, upgradabil la 16 GB și memorie HDD de 1000 GB. De asemenea, ai acces root la configurările serverului și poți instala orice aplicație sau sistem de operare dorit. Iar pentru o plată suplimentară, îți oferim posibilitatea să utilizezi panoul de control cPanel, serviciile căruia le reprezentăm oficial.
Alege MegaHost pentru găzduire web la prețurile cel mai joase. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/servere-dedicate.php