img 12.09.2023 22:52

Servere dedicate la preț accesibil pentru mai multă siguranță și flexibilitate

Imagine
Site-ul tău este supus unui număr mare de vizitatori? Ești în căutarea unui tarif de hosting care să-ți ofere stabilitate de funcționare și siguranță? Totodată, îți dorești să ai flexibilitatea de a configura parametrii conform nevoilor tale? Atunci e momentul potrivit să închiriezi un server dedicat. Aceasta este o opțiune mai avantajoasă atât din perspectiva calității, cât și a prețului, întrucât oferă o cantitate mult mai mare de resurse decât un hosting shared.
Unde poți găsi cele mai bune tarife pentru serverele dedicate în România? La MegaHost cu doar 69.9 Euro/lună vei obține în schimb: un procesor QuadCore i3, cu 4 GB DDR, upgradabil la 16 GB și memorie HDD de 1000 GB. În plus, ai acces root la configurările serverului și poți instala orice aplicație sau sistem de operare dorit.
E timpul să faci o schimbare, alege un server dedicat, de la MegaHost. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 977 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

www.megahost.ro