img 25.04.2024 18:38

Server FTP pentru hosting - Megahost.ro

Imagine
Deții o afacere online și ai vrea să ajungi la un alt nivel mai performant? O soluţie ar fi spațiu server FTP pentru hosting. Datorită accesului acestui root și a unei izolări securizate între clienții aceluiași server, acesta îți va da flexibilitatea unui server modern şi sigur. În acest sens, dacă ești și tu interesat de tot ce înseamnă un FTP server modern, fără a cheltui prea mult, atunci alege unul dintre tarifele noastre disponibile.
La Megahost poţi beneficia de servicii de hosting la cel mai înalt nivel, având trafic nelimitat, spațiu de stocare cu 30 GB, memorie RAM garantată 512MB și Burst 1024 MB, plus două adrese de IP, pentru doar 15 Euro/lunar. În plus, cu o taxă suplimentară, poți administra ușor și comod serverul prin intermediul cPanel, a cărui servicii MegaHost le reprezentăm oficial.
Vrei să-ți dezvolți business-ul rapid și sigur? Contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 977 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru și află orice detaliu.