img 12.09.2023 22:52

Server dedicat - Megahost.ro

Imagine
Planifici să deschizi un magazin online și îți dorești să ai zeci de mii de vizitatori? Ești în căutarea unui serviciu de hosting în România care să-ți ofere stabilitate și performanță maximă? De asemenea, vrei să ai flexibilitatea de a adapta procesele conform nevoilor proiectului tău? Atunci soluția potrivită este închirierea unui server dedicat.
La MegaHost poți beneficia de cele mai avantajoase tarife pentru serverele dedicate, din România. Cu doar 69.9 Euro/lună vei obține un procesor QuadCore i3, cu 4 GB DDR, upgradabil la 16 GB și memorie HDD de 1000 GB. În plus, ai acces root la configurările serverului și poți instala orice aplicație sau sistem de operare dorit. Iar pentru o plată suplimentară, îți oferim panoul de control cPanel, serviciile căruia le reprezentăm oficial.
Optează pentru stabilitate la prețuri mici, cu MegaHost. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 977 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/servere-dedicate.php