img 25.01.2023 19:37

Securizare de site împreună cu Megahost

Imagine
În zilele noastre, atacurile cibernetice iau amploare constant. Protejează-ți platforma și brand-ul, printr-o securizare de site împreună cu Megahost. Când decizi să-ți găzduiești site-ul cu noi, beneficiezi de gama de servicii de securizare care noi o implementăm pentru fiecare client. De la certificate digitale, până la protejarea de domeniu, suntem aici să-ți asigurăm o viață digitală pașnică.
Infractorii care sparg site-ul pot să extragă date confidențiale, cum ar fi datele bancare sau parolele utilizatorilor, și întrecerea barierelor digitale din trecut devine tot mai simplă pe zi ce trece. Astfel, echipa noastră cu peste 14 ani în industrie îți poate garanta că noi ținem pasul cu metodele moderne de protecție și implementăm mai mult decât strict necesar. Îți garantăm serviciile și protejăm datele prin intermediul echipamentului modern și ținut la curent, asistență tehnică 24/7 în caz că dorești să semnalizezi o problemă și un control panel dedicat doar ție, unde poți să monitorizezi activitățile site-ului web împreună cu noi.
Viitorul îți aparține, cât timp iei precauțiile necesare. Află mai mult sunându-ne la +40 0733 377 977 sau contactându-ne direct prin formularul de pe site-ul nostru web.

https://megahost.ro/blog/posibilitatea-de-a-securiza-site-ul-tau-cu-certificate-ssl-diferenta-dintre-certificatele-ssl-free-si-cele-cu-plata.html