img 14.03.2024 16:29

Reseller hosting - Megahost.ro

Imagine
Dacă știi cât de populare serviciile web pot fi, atunci ai avut și tu vreodată nevoie de servicii de găzduire web. Poate ți-a venit și o idee năstrușnică – ce dacă ai putea să închiriezi și vinzi servicii de găzduire web? Megahost te va ajuta să-ți realizezi orice vis. Avem pachete de reseller hosting de care poți beneficia extrem de rapid.
Noi îți putem oferi spațiu dedicat și profit garantat – dezvoltă-ți brand-ul și vinde ceea de ce oamenii au într-adevăr nevoie! Încearcă astăzi, la doar 28 euro lunar pachetul R-20. Cu el, primești 20 GB de trafic lunar, 20 de conturi pe care le poți găzdui și suport tehnic din partea noastră 24/24, 7 zile pe săptămână.
Pe lângă la asta, ai control excelent asupra produsului prin intermediul panoului de control care vine împreună cu pachetul: cPanel sau WHM, în funcție de preferințele proprii. Nu-ți va vine să crezi: pe lângă la toate aceste detalii, și oferta bonus, primești și domeniu gratuit inclus în pachet. La un preț într-atât de jos, ai beneficii nelimitate, și IP-uri dedicate. Avem stocare de redundanță, locație în centrul Bucureștiului și cele mai moderne tehnologii.
Cu Megahost, ai parte doar de cele mai bune oferte de găzduire web. Află mai multe printr-un apel la +40 0733 377 977 sau prin formularul de contact de pe pagina noastră web.

https://megahost.ro/reseller-hosting.php