img 12.09.2023 22:49

Optează pentru servicii sigure și perfomante de web hosting cu MegaHost

Imagine
Ai prins o ofertă de găzduire gratuită, dar nu ești sigur în calitatea serviciilor date? În loc să te aventurezi pe terenuri minate, pe care va avea de suferit proiectul tău online, poți alege serviciile de web hosting de la MegaHost. Doar aici vei obține servicii de calitate, stabilitate de funcționare a site-ului tău și suficiente resurse la preț minim.
Beneficiază acum de găzduire web cu trafic nelimitat, memorie de stocare de 1 GB SSD, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de citire a 50 de e-mailuri pe oră, pentru doar 0.99 Euro/lună. Totodată, ai mereu la dispoziție asistență tehnică calificată și amabilă, care va răspunde la nevoile tale 24/7. Iar pentru ca datele tale să fie în siguranță, îți oferim gratuit servicii Backup profesionist zilnic JetBackup, prestat de specialiștii în domeniu.
Alege siguranță și profesionalism, cu MegaHost. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

www.megahost.ro