img 25.04.2024 18:35

MegaHost - VPS hosting de care trebuie să ai și tu

Imagine
Ofertele de web hosting împânzesc internetul, dar tu știi de ce ai nevoie. Cel mai probabil cauți independență, mai multă performanță, securitate înaltă și viteză. Însă, ai o mică problemă. Nu poți găsi furnizorul potrivit. Dar probabil că l-ai găsit, deoarece MegaHost are cele mai bune oferte pentru găzduirea VPS, din România. Nu rata ocazia, abonează-te acum, iar dacă rămâi nesatisfăcut timp de 30 de zile, noi îți returnăm toți banii.
Beneficiază acum de trafic necontorizat, uptime garantat 99.9%, Root Acces, 30 GB spațiu de stocare, memorie RAM 512 MB și două adrese de IP, pentru doar 15 Euro/lună. Cum ți se pare? Și, aceasta nu este tot. Pentru încă 15 Euro suplimentar, poți controla serverul virtual cu ajutorul unei interfețe comode și informative, de la cPanel, a căror servicii suntem reprezentanți oficiali.
Obține numărul de resurse dorit, la preț avantajos cu MegaHost. Pentru mai multe informații contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/vps-hosting.php