img 25.11.2022 02:20

MegaHost - soluții simple și sigure pentru afacerea ta

Imagine
Ce este un host și de ce ai nevoie de acesta? Ei bine, fără serviciile de găzduire web, site-ul tău nu va fi disponibil pentru potențialii tăi clienți. Însă, nu este suficient doar să alegi cel mai ieftine servicii hosting pe care îl găsești, ci trebuie să atragi atenția la detalii legate de cantitatea de resurse oferite, profesionalismul asistentei tehnice și serviciile suplimentare care intră în pachet. Sau, mai simplu ar fi să devii clientul MegaHost - furnizorul care pune la dispoziția ta tot necesarul pentru o bună funcționare a site-ului.
Cu doar 0.99 euro, lunar, poți beneficia de 1 GB SSD, un domeniu web și un subdomeniu și capacitate de citire a 50 de e-mailuri pe oră. Totodată, ai la dispoziția ta asistență tehnică calificată, disponibilă la orice oră, șapte zile din săptămână. Iar pentru ca informațiile tale să fie în siguranță, am inclus în tarif Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, realizat de specialişti în domeniu.
Alege MegaHost pentru servicii în care poți avea încredere. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/