img 25.11.2022 02:20

MegaHost - soluții de găzduire web pentru afaceri online

Imagine
Pentru crearea unui site, ai nevoie de câteva ingrediente de bază: o idee bună, un nume de domeniu și găzduire web. Dacă pe prima deja o ai, atunci pe celelalte două le găsești la MegaHost. Totul este extrem de simplu și rapid, ai nevoie de doar câteva minute pentru a pune bazele proiectului tău online.
Punem la dispoziția ta servicii de înregistrare domeniu și hosting, la cele mai avantajoase prețuri din România. Trebuie doar să accesezi site-ul nostru, să treci procedura de verificare și înregistrare a domeniului, după care să alegi tariful de găzduire dorit. Dacă în primul caz prețul va fi influențat de extensia pe care o alegi, atunci pentru găzduire îți punem la dispoziție pachete începând cu doar 0.99 euro. De asemenea, este inclusă asistența tehnică 24/7 și Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, prestat de specialişti în domeniu.
Nu aștepta ziua de mâine, e momentul să pui ideile în aplicare. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/