img 25.01.2023 19:34

Megahost- înregistrare domeniu web

Imagine
Oferă-le clienților tăi ocazia să descarce orice fișier de pe site-ul tău, sigur și la viteză înaltă, cu un server FTP. Această metodă este considerată cea mai stabilă și comodă, iar partea bună este că la MegaHost ai parte hosting lunar la un preț avantajos.
Mai mult, cu noi acum este mai simplu să devii vizibil pe cea mai largă rețea din lume cu serviciile de înregistrare domeniu web. Decide tu cum te vor identifica clienţii tăi printre milioanele de site-uri din mediul online. Ai nevoie de doar câteva minute: alege numele, verifică disponibilitatea acestuia în combinație cu mai multe extensii şi decide care din variantele propuse de tine este cea mai bună. Doar la noi găsești o gamă largă de domenii şi extensii la preţuri avantajoase. În plus, dacă apar unele probleme sau nelămuriri, îți oferim suport tehnic, 24 de ore din 24, din partea specialiştilor noştri, care te vor ajuta în soluționarea acestora.
MegaHost - soluții de găzduire web optime pentru afacerea ta online. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/