img 25.01.2023 19:34

MegaHost - înregistrare domenii și hosting lunar la tarife avantajoase

Dacă îți dorești să lansezi o afacere online și ai deja totul pregătit pentru aceasta, nu mai trebuie să aștepți. Cu ajutorul MegaHost, ai nevoie de doar câteva minute pentru a deveni pe deplin proprietarul unui site. Cum? E simplu, la noi găsești tot necesarul pentru a pune bazele unui business online - servicii de înregistrare domeniu și web hosting lunar la prețuri avantajoase.
La MegaHost, totul este pe cât se poate de comod și rapid. Pentru a înregistra numele de domeniu trebuie doar să introduci numele dorit, să verifici disponibilitatea acestuia în combinație cu extensiile disponibile și să decizi care dintre variantele propuse este cea mai bună. Ulterior, trebuie să alegi unul pachetele de găzduire web, a căror preț începe de le doar 0.99 euro, lunar. Tariful minim include: 1 GB SSD - memorie de stocare, trafic necontorizat, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe oră. De asemnea, în caz de nelămuriri sau probleme, nu ezita să contactezi asistența tehnică calificată, disponibilă 24/24, iar unul dintre specialiștii noștri îți va oferi suportul necesar.
Vrei să afli mai multe informații? Nu ezita să ne suni la numărul de telefon +40 733 377 97 sau să ne scrii un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/inregistrare-domeniu.php