img 25.01.2023 19:31

MegaHost - furnizor de servicii hosting

Imagine
Abia planifici să pornești proiectul tău online și ai o mulțime de întrebări? Nu știi ce este un host și cât de necesar este acesta? Ei bine, lucrurile nu stau atât de complex. O găzduire web reprezintă un server care păstrează toată informația site-ului tău și o face disponibilă altor utilizatori. Prin urmare, este esențial să alegi un furnizor de servicii hosting care ar asigura o siguranță înaltă a datelor și o viteză de accesare excelentă.
MegaHost are soluția perfectă pentru tine, iar partea bună este că nu trebuie să scoți decât 0.99 Euro, lunar. În schimb noi îți oferim un pachet perfect pentru primii pași în lumea afacerilor online - trafic nelimitat, memorie de stocare de 1 GB SSD, un domeniu și un subdomeniu și 50 de e-mailuri pe oră. În plus, punem la dispoziția ta asistență tehnică calificată disponibilă 24/7 și Backup profesionist zilnic JetBackup, prestat de specialiștii în domeniu.
Alege MegaHost și pune planurile în mișcare cu investiții minime. Pentru mai multe informații și detalii, contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/