img 25.11.2022 02:18

MegaHost - cel mai bun hosting din România

Imagine
Oferă-le clienților tăi ocazia să descarce orice fișier de pe site-ul tău, sigur și la viteză înaltă, cu un server FTP. Această metodă este considerată cea mai stabilă și comodă, iar partea bună este că la MegaHost nu trebuie să achiți în plus pentru serviciul dat.
Pe lângă cel mai bun hosting din România, noi îți punem la dispoziție serviciul FTP inclus în toate tarifele. Indiferent că alegi pachetul cel mai ieftin, de doar 0.99 Euro sau alegi un pachet de găzduire VPS, noi vom avea grijă ca toate informațiile tale să se afle în siguranță. Acum ai un control complet asupra fișierelor tale prin File Transfer Protocol și un panou de control comod, Virtuozzo. Iar pentru o taxă suplimentară poți opera prin intermediul cPanel, a căror serviciile căruia le reprezentăm oficial.
MegaHost - soluții de găzduire web optime pentru afacerea ta online. Pentru mai multe informații și detalii despre servere, domenii, hosting contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/