img 10.01.2023 16:00

Megahost – cel mai bun hosting din România

Imagine
Cauți un serviciu de hosting bun, și nu reușești să-l găsești? Înainte de a apela la serviciile costisitoare, lente, și imprevizibile care există la nivel internațional, consideră Megahost – cel mai bun hosting din România.
Nu-i destul că avem cele mai joase prețuri, și pachetele noastre oferă extrem de multă valoare pentru fiecare client. Nu, dorim să te asigurăm că vei avea parte de mult mai mult ca atât: de la servicii suport 24/24, 7 zile pe săptămână și garanție de satisfacție, îți oferim parte de servicii adiționale gratuite. Softaculous installer pentru instalarea automată a peste 250 de scripturi utile, datele vor fi păstrate în siguranță cu ajutorul backup-ului profesionist zilnic JetBackup, prestat de experți, PLUS trafic necontorizat, indiferent de pachetul ales.
Nu ești sigur de ofertă? Alege pachetul de 1.49 € și convinge-te imediat prin propria experiență. Megahost are peste 14 ani de experiență și garantăm servicii excelente, uptime și viteză de conectare maximă. Nu ești nici acum convins? Să știi că oferim și garanție – dacă la sfârșitul lunii nu rămâi complet satisfăcut de serviciile prestate, primești banii înapoi!
Afli totul de ce ai nevoie pentru a începe cu noi printr-un apel la +40 0733 377 977 sau prin formularul de pe site.

https://megahost.ro