img 15.11.2023 18:51

Încă nu ai ales serviciile de găzduire web? Alege cel mai sigur furnizor de web hosting din România – MegaHost

Imagine
Cauți soluții sigure și optime pentru îmbunătățirea proiectului tău online? Începe de la serviciile de găzduire web. Acestea nu doar că îți permit să devii disponibil pentru milioanele de utilizatori, dar asigură stabilitatea, viteza și securitatea site-ului tău. Prin urmare este vital să alegi un furnizor potrivit, precum este MegaHost, care oferă cele mai calitative servicii de webhosting, din România.
Accesează site-ul nostru și alege tariful dorit dintre cele de tip shared, vps și servere dedicate. Oare cât va trebui să scoți din buzunar? Pachetul minim este doar 0.99 euro, lunar, iar în schimb vei beneficia de suficiente resurse pentru o activitate bună și sigură - 1 GB memorie SSD, trafic necontorizat, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe oră. Totodată, toate pachetele includ asistență tehnică amabilă și calificată, mereu la dispoziția ta, plus Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, realizat de specialişti în domeniu.
Megahost - performanțe înalte, la prețuri avantajoase. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/