img 25.11.2022 00:50

Hosting profesional și de încredere, de la MegaHost

Imagine
Ai obosit să tot întâlnești erori la fiecare pas, iar atunci când ai nevoie de asistență tehnică să nu răspundă nimeni la telefon? Totodată, nu ești mulțumit de viteza de încărcare a site-ului tău? Atunci e timpul să alegi un hosting profesional, care va corespunde nevoilor și așteptărilor tale.
MegaHost pune la dispoziția ta cele mai bune servicii de găzduire web din România. La noi găsești tarife pentru orice buzunar și tip de proiect, începând de la doar 0.99 euro pentru 1 GB SSD spațiu de stocare, trafic lunar necontorizat, un multi-domain și un subdomeniu, cu o capacitate de prelucrare a 50 de emailuri pe oră. De asemenea, ai la dispoziție asistență tehnică disponibilă 24/7 și backup, zilnic, Jet BackUp efectuat de specialiști în domeniu. Iar dacă după 30 de zile nu rămâi mulțumit de serviciile obținute, primești toți banii înapoi.
Alege servicii de hosting de încredere - alege MegaHost. Pentru mai multe informații și detalii, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 733 377 97 sau să ne transmiți un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/