img 25.11.2022 02:19

Hosting în România la tarife tentant de avantajoase

Imagine
Ești în căutarea unor servicii de hosting în România? Știm că nu este simplu, întrucât acestea trebuie să-ți ofere numărul necesar de resurse, suficiente instrumente de gestionare, stabilitate, securitate și asistență tehnică mereu disponibilă. Încă nu știi care furnizor ar corespunde tuturor criteriilor enumerate? Îți spunem noi! MegaHost are cele mai bune oferte de găzduire web din țară, oferind servicii de calitate. Alege tariful dorit, iar dacă nu rămâi satisfăcut timp de 30 de zile, îți întoarcem banii.
Beneficiază acum de hosting începând cu doar 0.99 euro, pachet minim care include tocmai 1 GB SSD - memorie de stocare, trafic necontorizat, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de prelucrare a 50 de e-mailuri pe oră. Și stai, aceasta nu este tot! Indiferent de pachetul de hosting selectat, vei avea la dispoziție asistență tehnică calificată și amabilă, disponibilă 24/24, în orice zi a săptămânii. În plus, ai un Backup profesionist Zilnic JetBackup gratuit, prestat de specialiștii în domeniu.
Este greu de crezut? Contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru, și află toate informațiile care te interesează.

www.megahost.ro