img 25.11.2022 00:52

Găzduirea web

Imagine
Hostingul este un bun instrument, care te ajută nu doar să-ți plasezi site-ul în mediul online, dar și e util în prelucrarea solicitărilor ce vin din partea clienților tăi. Odată cu creșterea solicitărilor, ai nevoie și de un email hosting care să le facă față acestora. Alege unul dintre tarifele MegaHost, care se potrivește cerințelor tale și fii mereu în contact cu clienții tăi. Pentru 2.99 euro, lunar, ai posibilitatea să înregistrezi un număr nelimitat de conturi mail, o bază de date cu clienți și o capacitate de transmitere a 200 mailuri pe oră. Iar dacă și aceasta nu este suficient, poți vizita site-ul nostru pentru a vedea celelalte pachete de webhosting disponibile.
MegaHost - fii mereu aproape de clienții tăi, iar noi vom fi mereu alături să asigurăm siguranța comunicării cu aceștia și stabilitatea site-ului tău.
Dacă ai mai multe întrebări în legătură cu găzduirea web, ne poți contacta la numărul de telefon +40 733 377 97 sau trimite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

www.megahost.ro