img 25.01.2023 19:37

Găzduire web

Imagine
Te-ai gândit cât este de importantă găzduirea web? Aceasta îți permite să devii disponibil pentru milioanele de potențiali clienți, din orice colț al lumii, dar, totodată, are un impact major asupra experienței acestora pe paginile tale. De ce? Un site cu o viteză și performanță înaltă vinde mult mai bine, iar noi, cei de la MegaHost, avem grijă să administrăm totul corespunzător, pentru ca clienții noștri să rămână mulțumiți.
Alege oricare dintre tarifele noastre și bucură-te de buna funcționare a proiectului tău online. Este suficient să faci o investiție de doar 0.99 euro, lunar, și în schimb vei beneficia de 1 GB SSD - memorie de stocare, trafic necontorizat, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de prelucrare a 50 de mailuri pe oră. În plus, aceasta nu este tot, indiferent de pachetul de hosting selectat, vei avea la dispoziție asistență tehnică profesionistă, mereu la dispoziția ta, în orice zi a săptămânii, și Backup Profesional Zilnic JetBackup gratuit, prestat de specialişti în domeniu.
Cu MegaHost ai parte de servicii de găzduire web în care poți avea încredere. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 977 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/