img 25.11.2022 02:19

Găzduire Web de la MegaHost pentru orice tip de proiect web

Imagine
Știi cum să alegi corect găzduire web pentru site-ul tău? Pe lângă faptul că trebuie să alegi tipul corect - virtual, VPS sau dedicated - e nevoie să analizezi cât spațiu de stocare va fi necesar și instrumentele care îți vor fi utile, reieșind din numărul lunar de vizitatori. Însă, cea mai simplă soluție este să alegi serviciile de hosting de la MegaHost, deoarece îți punem la dispoziție pachete la preț avantajos și gândite pentru nevoile tale.
Consultă tarifele noastre pentru găzduire virtuală, VPS hosting și chirie de servere dedicate. Alege ce e mai bun pentru proiectul tău web. Prețul pachetului minim este de 0.99 euro și include trafic nelimitat, memorie de stocare de 1 GB SSD, un domeniu și un subdomeniu și capacitate de citire a 50 de e-mailuri pe oră. Totodată, punem la dispoziție asistență tehnică disponibilă 24/7 și Backup profesionist zilnic JetBackup, prestat de specialiștii în domeniu.
E timpul să alegi MegaHost - cele mai bune servicii de hosting. Contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

www.megahost.ro