img 25.01.2023 19:33

Fii stăpân pe site-ul tău fără cheltuieli suplimentare, cu VPS de la MegaHost

Imagine
Ai nevoie de mai multă flexibilitate și resurse pentru gestionarea site-ului tău, însă nu ești pregătit să închiriezi un server dedicat? Alege VPS hosting la preț avantajos, de la MegaHost. Datorită accesului root și unei izolari securizate între utilizatorii aceluiași server, vei beneficia de posibilități identice ca în cazul controlului unei mașinării proprii. Alege unul dintre tarifele disponibile și configurează comod toți parametrii doriți sau instalează sistemul de operare optim.
Acum poți avea hosting cu trafic nelimitat, spațiu de stocare cu 30 GB, memorie RAM garantată 512 MB și Burst 1024 MB, plus două adrese de IP, pentru doar 15 Euro/lunar. De asemenea, cu o taxă suplimentară, poți administra ușor și comod serverul prin intermediul cPanel, a căror servicii MegaHost sunt reprezentanți oficiali.
Fi stăpân pe toate procesele de pe server, fără cheltuieli suplimentare. Ești interesat? Contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru și află orice detaliu.

www.megahost.ro