img 25.11.2022 02:19

Cele mai avantajoase tarife pentru server dedicat

Imagine
Dacă ești pasionat de jocuri multiplayer online, probabil știi cum funcționează procesul de conectare a mai multor jucători la o singură sesiune și desigur, cât este de importantă o funcționalitate stabile și sigură în astfel de momente. Astfel, dacă ești în căutarea unui serviciu de găzduire web care să-ți ofere stabilitate și performanță maximă și vrei să ai flexibilitatea de a adapta procesele conform nevoilor proiectului tău? Atunci soluția potrivită este închirierea unui server dedicat.
La MegaHost poți beneficia de cele mai avantajoase tarife pentru un server dedicat, din România. Cu doar 69.9 Euro/lună vei obține un procesor Quad Core i3, cu 4 GB DDR, upgradabil la 16 GB și memorie HDD de 1000 GB. În plus, ai acces root la configurările serverului și poți instala orice aplicație sau sistem de operare dorit. Iar pentru o plată suplimentară, îți oferim panoul de control cPanel, serviciile căruia le reprezentăm oficial.
Optează pentru stabilitate la prețuri mici, cu MegaHost. Pentru mai multe informații și detalii contactează-ne la numărul de telefon +40 733 377 97 sau transmite un email de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/servere-dedicate.php