img 07.07.2021 09:05

Spatiu birou shared sau camera dedicata intr-o cladire renovata

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
RBC Imobiliare va ofera spre Inchiriere Spatiu birou dedicat pentru 4 persoane Semicentral intr-o cladire renovata amplasata Semicentral, foarte aproape de Parcul Central. In acelasi concept va punem la dispozitie spatii si in cea de a doua locatie Ultracentrala.
Spatiile de birouri sunt amplasate intr-o cladire veche ce a fost complet renovata si adusa la cele mai inalte standarde, pastrand totusi un aer si elemente vechi caracteristice cladirii.
Cei cu aproximatie 1.100 mp sunt dispusi pe 3 nivele, dupa cum urmeaza: D+P+M. Demisolul are 250 mp, parterul 400 mp si mansarda diferenta de suprafata care este tot open space.
Parterul are parchetul din lemn pastrat, geamuri termopan, usi din lemn de brad, instalatie de AC pe toate nivelele, conducte pentru fibra optica si multe alte facilitati.
Curtea interioara este cu acces restrictionat si are spatii pentru petrecerea timpului in aer liber. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare nu ezitati sa ma contactati chiar acum.

Disponibilitate:

birou 4 persoane – 19.76 mp
birou 2 persoane – 11.82 mp
birou 10 persoane – 43.14 mp
birou 2 persoane – 14.39 mp (e cineva interesat, dar se poate promova)
birou 10 locuri (coworking space, freelanceri sau firma – spatiu dedicat) – demisol 61.17 mp
birou 6 locuri – demisol 47.54 mp

Preturile incep de la 160 euro/scaun + TVA. Ai acces non-stop in cladire de luni pana duminica, acces la bucatarie, sala de relaxare, apa, cafea si bere din partea casei si 4 ore pentru sedinta in camerele destinate special. Toate spatiile sunt mobilate la cheie, iar bucataria este complet dotata. Pentru o oferta completa sau pentru mai multe informatii contacteza-ne acum.

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/spatiu-birou-dedicat-pentru-4-persoane-semicentral/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    1100 mp