img 09.09.2022 19:33

Vand VW Golf 4, cutie automata, 1,9 TDI / 2000, 101 CP , cu hidrogen..

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Vand VW Golf 4, hatchback, culoare albastru, oglinzi reglabile electric, faruri reglabile electric, scaun sofer si volan reglabile pe verticala, scaune, din piele bej incalzite, cutie automata, 1,9 TDI / 2000, (1896 cc) 101 CP. rulaj 288.000 km reali, acceleratie 0-100=13,9 s. vit. maxima 184 km / ora, datorita geneatorului de hidrogen avand consumurile reduse cu 50% fata de cat erau: urban 8,7 l; mixt 6,5 l ; extrauban 5,2 l; totul in stare foarte buna, servo-directie, climatronic, ABS si ESP, AIR bag-uri frontale, computer bord, navigatie, pilot automat, turbina decalaminata, cu brat oscilant dreapta, filtru polen, pompa de apa si distributie schimbate, cauciucuri bune, asigurarea si ITP valabile pana la 04.03 2023, cu stabilitate si siguranta buna la drum, este masina care-ti ofera placere si pe care ti-ai dorit s-o conduci. Masina este intr-o stare foarte buna.

Cel mai mare avantaj insa este faptul ca hidrogenul fiind un combustibil cu ardere completa, poluarea mediului este total exclusa, favorizand dimpotriva procesul de ardere completa si al combustibililor asociati, derivati petrolieri ca si cel de decalaminare al motorului, fapt care protejeaza nu doar mediul ci si lubrifiantul motorului de deteriorare prelungind implicit viata motorului.

Deoarece generatorul de hidrogen consuma doar cate 1 litru de apa distilata +10 grame de KOH (care se gasesc, ieftin si din belsug) pentru producerea hidrogenului la fiecare serie de cate 10.000 km se poate spune ca automobilul consuma 50%, motorina in cazul de fata, si 50% hidrogen / pentru fiecare serie de100 de km parcursi: generalizabil la: benzina, gaz metan sau orice alt carburant petrolier, poate fi cea mai ieftina solutie a VIITORULUI de maine nu doar pentru automobile, ci si pentru trenuri, vapoare, avioane, centrale termice, etc !!!.

Avantajele acestei masini fata de altele noi din aceeasi marca sau nu, gama, tip, brand sau alte caracteristici clasificatoare sunt:

1)-avand gradul de poluare "0" masurat recent in statie autorizata ITP, avand indicatorii CO2 cu variatii cuprinse intre 0 si 3 gr./km, fata de norma de 143 gr.CO2/km stabilita la iesirea din fabricatie cand autovehiculul era nou, nici macar in urmatorii 10 ani nu va putea fi interzisa, dar nici suprataxata de mediu inaintea celor electrice (cu mai multe "pretentii") a caror baterie nu este vesnica, si care prin marime+pret este greu de"ascuns" dar si scump de reciclat.

2)-consum mai mic decat oricare masina noua (sub 4 litri combustbil/100 km mixt)

3)-intretinere ieftina (piese, reparatii, etc.)

Comparativ cu masinile pe gaz (GPL) care pot fi si periculoase in anumite conditii, generatorul de hidrogen, produce strict hidrogenul necesar consumului direct in timpul functionarii motorului.

In cazul de fata generatorul de hidrogen, reduce consumul cu 50%-60% fata de cat avea autoturismul la iesirea de pe linia de fabricatie, iar gradul de poluare este zero, mai redus fata de cele noi care pot ajunge la 44gr.CO2/km.

Masina avand gabarit redus, si cutie automata este ideala pentru comisionari, aprovizionari rapide, livrari fast food, corespondenta, etc., sau servicii pentru agentii de la firmele imobiliare ori de inchirieri auto, soferii incepatori, dar, de ce nu, uneori si pentru doamnele care doresc un confort sporit, cu mai putine pedale.

Amortizarea integrala a pretului se va face in mai putin de un an.

Mai pot oferi si un Opel Corsa 1,2 benzina/3003, cutie manuala, deasemeni dotat cu generator de hidrogen.

NOTA: Dumnezeul Atotputernic prin Domnul Isus Cristos a dat omului o planeta curata, si sanatate deplina, dar omul si-a dat toata silinta s-o polueze, distrugand-o chiar, si implicit aducandu-si siesi boli necrutatoare, daca nu chiar sfarsitul, precum ne arata succesiunea si evolutia fortata parca, a tuturor semnelor Apocaliptice de pana acuma, conform carora, fara arme nucleare doar cu niste virusi mici, au facut praf toate economiile tarilor lumii care produceau bani si bunastare.

Necazul este ca doar evanghelicii au inteles ceva, probabil insuficient ca insistenta, mod de abordare, smerenie, credinta si numar, raportat la populatia Romaniei sau extinzand la cea a popoarelor lumii respectiv, a Terei. Vezi Biblia: 2 Cronici 7/14.
Contextul a fost altul, dar Promisiunea Dumnezeiasca este nu doar vesnica, ci si sigura.

Nu mi se pare gresit motivul pentru care cei care-si doresc si vor sa contribuie in vreun fel la stoparea declinului climatic, sa evite poluarea in continuare a mediului chiar daca aceasta investitie poate costa aparent in prima faza, castigul va fi unul urias in timp, nu neaparat prin economia de combustibil, cat prin satisfactia personala de a nu polua.

Detalii anunt

 • stare
  second hand
 • marca
  Volkswagen
 • model
  Golf
 • an fabricatie
  2000
 • rulaj
  280000 km
 • capacitate motor
  1896 cmc
 • carburant
  diesel
 • caroserie
  hatchback
 • norma poluare
  Euro2
 • consum mixt
  5
 • inmatriculat in RO
  da
 • scaune electrice
  da
 • inchidere centralizata
  da
 • climatronic
  da
 • oglinzi electrice
  nu
 • geamuri electrice
  nu
 • predare leasing
  nu