img 22.07.2021 12:11

Rational CD electric din 2000 in stoc

Imagine
Imagine
Gastro Expert Profis vă oferă spre vânzare Pinterest
MAI MULTE DETALII
Combi-Steamer RATIONAL oferă posibilitatea de a funcționa aproape toate metodele de gătit din bucătăria tradițională într-o singură unitate.
Alimentare eletrica 400v , putere instalata 19 kw !
Modul "abur" = căldură umedă
Generatorul de abur cu capacitate mare produce abur igienic. Acest lucru este permis, fără presiune, în dulapul interior și este circulat la viteză mare prin fanul. Sistemul de control brevetat reglează intrarea aburului; numai ca mult abur este lăsată ca hrana să poată absorbi. Temperatura de preparare este fixată 100 ° C.
Mod "Hot Air" = căldură uscată
Elementele de încălzire cu capacitate mare încălzesc aerul uscat. Ventilatorul circulă în această stare fierbinte aer în interiorul dulapului interior. Temperatura poate fi selectată între 30 ° C până la 300 ° C.
Modul "Combi-Steaming" = încălzire umedă + căldură uscată
Cele două moduri de gătit "abur" (căldură umedă) și "aer cald" (uscat căldură) sunt combinate de un sistem de control. Această combinație creează o atmosferă hothumid pentru o gătire special intensivă. Temperatura poate fi selectat între 30 ° C și 300 ° C. Dulapul interior conține continuu umiditatea optimă, care va împiedica uscarea produselor alimentare.
Obligatoriu
Montarea unui filtru apa dedurizator Profesional Britta C500 cu kit cap instalare !

Cuptorul beneficiază de garanție, transport și montaj. Oferim service post-garanție, consumabile și accesorii originale. Pentru o ofertă completă contactați-mă telefonic.

Gastro Expert Profis vinde cuptoare Rational noi si second de peste 10 ani. Oferim service profesional pentru toată gama de produse comercializate. Oferim toată gama de accesorii originale Rational.

www.gastroprofis.ro