img 06.08.2022 08:00

Myhep All Tablet - Velpatasvir + Sofosbuvir

Imagine
Myhep All Tablet Uses - Acest medicament este utilizat pentru a trata infecția cronică cu virusul hepatitei C (VHC). Acesta cuprinde două medicamente active - Sofosbuvir + velpatasvir. Sofosbuvir este un inhibitor NS5A, în timp ce velpatasvir este un inhibitor NS5B. Acestea două împreună într-o singură tabletă sunt medicamente puternice pentru pacienți pentru a lupta împotriva VHC.

Fabricat de - Mylan Pharmaceutical Pvt. Ltd.
Compozitie - Velpatasvir 100 mg si Sofosbuvir 400 mg
Dimensiunea ambalajului - Pachet de 28 de tablete

Dozare - Myhep All este un medicament combinat cu o singură pilulă, administrat o dată pe zi, care poate fi luat cu sau fără alimente.

Cu toate acestea, în timpul tratamentului cu acest medicament, pacienții pot prezenta unele reacții adverse, cum ar fi dureri de cap, oboseală, greață, diaree sau dificultăți de somn.

Preț și acces la acest medicament pentru hepatită

Acest medicament este fabricat de "Mylan Pharmaceutical Pvt. Ltd." care este un medicament eliberat pe bază de rețetă și poate fi achiziționat prin prescripție medicală valabilă. Dacă medicul dumneavoastră v-a prescris această tabletă, puteți buy Myhep All tablet online de la noi - o farmacie de încredere.

https://www.drugssquare.com/hepatitis-drugs/velpatasvir-sofosbuvir-myhep-all-tablets