img 26.02.2020 10:39

Casa 5 camere de vanzare in Faget, Cluj Napoca

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Casa plina de originalitate in liziera padurii!

Va oferim spre vanzare o proprietate de exceptie care si-a propus ca si curte, pe langa terenul aflat in proprietate (1300 mp) sa aiba si padurea, in mod inspirat proprietatea nefiind ingradita catre padure. Poti spune fara exagerare ca atunci cand iesi in gradina, pasesti direct in padure. Astfel exista un singur vecin, catre stanga, de care proprietatea in discutie, este separata ingenios prin arhitectura casei si a gradinii, oferind astfel un spatiu intim si cald. Spre dreapta este padurea iar in spate terenul propriu.

Modelul de arhitectura si de design interior este unul definit de eclectism, mai multe stiluri imbinandu-se armonios, mergand de la traditionalismul autohton pana la exotismul Indian.

In discutie sunt, in fapt, urmatoarele constructii: casa cu front stradal, in suprafata de 200 mp, avand parter si etaj, o alta casa, in suprafata de 70 mp pe nivel, extrem de interesanta, acoperita cu tabla prefaltuita, nefinalizata, cu parter si etaj (etajul este finalizat), si o bijuterie de casa in copac, in suprafata de 18 mp. Acestea din urma apar in extrasul de carte funciara ca si constructii fara acte si sunt declarate la finante.

Casa este construita pe o structura trainica de beton, armata cu otel beton, spatiile dintre elementele constructive fiind umplute cu diferite elemente naturale, mergand de la lut si piatra pana la caramida plina, lemn, piatra de rau. Casa este izolata cu vata bazaltica. La parter este un open space generos, frumos separat, prin elemente de mobilier, intr-un living, un loc de luat masa, si o bucatarie. Tot aici se gaseste o baie, amenajata la fel de interesant ca si restul casei. Sistemul de incalzire al casei este dual, atat cu centrala pe gaz cat si una pe lemne. Incalzirea este in pardoasela la parter iar la etaj sunt calorifere.

La etaj avem un dormitor extrem de larg , luminat de o fereastra exotica in arc de cerc, cu privire catre padure, si inca doua dormitoare, toate acestea fiind deservite de o baie. Canalizarea se face in fosa septica proprie. In frontul strazii este si un garaj in suprafata de 30 mp.

Casa tip cabana din spate este compartimentata cu spatii un pic mai inguste, dar la fel de interesant ca si casa stradala. Bucuria copiilor dar si a adultilor este si casa din copac, in suprafata de 18 mp. Casa stradala, se vinde utilata si mobilata complet, avand termenul de eliberare peste doi ani, fiind inchiriata incepand cu luna martie, putand fi privita si ca pe o investitie.

Va asteptam cu drag la o vizionare!

https://www.napocaimobiliare.ro/vc5-93192-casa-5-camere-de-vanzare-in-faget,-cluj-napoca-cluj-napoca

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  200 mp
 • grad de finisare
  Nefinisat
 • bai
  2
 • strada
  -
 • parchet
  da
 • faianta
  da
 • termopan
  da
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu