img 23.08.2019 09:43

Casa 23 camere de vanzare in Buna Ziua, Cluj Napoca

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Constructie cu 5 nivele in Buna Ziua, cu multiple potentiale destinatii! Va oferim spre vanzare un imobil cu 23 de camere, cu suprafata utila de 1200 mp, amplasat pe un teren de 2600 mp, intr-o zona rezidentiala cu potential imobiliar marit.

Cladirea este configurata astfel incat poate fi utilizata ca hotel sau cladire de birouri, fara a exclude posibilitatea convietuirii mai multor familii. Pe langa cele 23 de camere, mai exista 3 livinguri, 15 bai, 3 bucatarii si 16 balcoane si terase, precum si un garaj care poate adaposti 3 masini. Un al doilea spatiu cu destinatia garaj a fost convertit in 2 camere si o sala de fitness, utilata complet, pentru confortul viitorilor utilizatori.

Curtea retrasa si orientarea sudica face ca incaperile sa fie bine iluminate natural, iar piscina de dimensiuni generoase (10 x 6 x 2,5 m) adauga la confortul viitorilor utilizatori.

10 camere sunt mobilate modern, baile si bucatariile sunt, de asemenea utilate, iar confortul termic este asigurat de 2 centrale termice puternice si de geamurile si usile termoizolante.

Doua pivnite cu suprafata generoasa si un foisor construit deasupra contribuie semnificativ la facilitatile deja enumerate.

Pozitia strategica a proprietatii, marimea terenului si a constructiei o recomanda insistent pentru utilizarea ca hotel sau cladire de birouri, proprietatea fiind in imediate apropiere a mijloacelor de transport in comun, la o distanta de cateva minute de marea majoritate a obiectivelor de interes din centrul Clujului.

Daca aceasta oferta prezinta interes pentru Dvs., va invitam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail; alternativ, ne puteti vizita la sediul agentiei noastre, pe str. Teodor Mihali, nr. 31 - 35, pentru a programa o vizionare!

https://www.napocaimobiliare.ro/vc23-87434-casa-23-camere-de-vanzare-in-buna-ziua,-cluj-napoca-cluj-napoca

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  1200 mp
 • strada
  -
 • parchet
  da
 • faianta
  da
 • termopan
  da
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu