img 17.09.2020 11:24

Resedinta armonioasa, pozitionata in ansamblul rezidential "Cartierul Toamnei"

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o proprietate, pozitionata in partea superioara a Tarii Barsei, la poalele masivului Postavaru, in orasul cu nume istoric Cumidava, Rasnov.
Zona Rasnovului se mai numeste si Valea Trandafirilor, conform legendei careia imigranții ajunsi în Tara Barsei au putut admira  intreaga vale plina de trandafiri înfloriti, de aici si  cei trei trandafiri desenati pe emblema orasului.
La o distanta de doar 20 minute de Brasov, in ansamblul rezidential "Cartierul Toamnei", un ansamblu relativ nou, va invitam in aceasta proprietate ariata, pe o suprafata utila, de 96 mp, avand structura decomandata si o configuratie pe doua niveluri.
Intr-o compozitie luminoasa, pe suprafata primului nivel, se desfasoara livingul, cu iesire si in balcon, bucatarie deschisa, dormitorul, pe a carei terasa puteti servi cafeaua, precum si baia matrimoniala.Trecerea in mansarda imobilului se face printr-o frumoasa scara de lemn, aici regasind un spatiu pentru birou, baie de servici, precum si un dormitor pentru pitici.
Mansarda este luminata natura,l cu trei geamuri Velux, oferind un spatiu linistit, de recreere, dupa o zi intreaga de activitate in cotidianul social.
Infrastructura in acest loc, cu amprenta istorica, este minunata, oferindu-va oportunitati cum ar fi: Cetatea Rasnov, una dintre cele mai bine pastrate Cetati Medievale, Pestera Valea Cetatii situata in imediata apropiere, unde sambata va puteti bucura de concerte, sustinute de Filarmonica Brasov, Baza Olimpica, pentru sporturile de iarna sau Cheile Rasnoavei, pentru iubitorii de sporturi extreme care doresc activitati, precum: traversare pe corzi, tiroliana, rapel, echitatie, alpinism etc.
Pozitia orasului este prielnica pentru drumetii montane si desi este un orasel mic, va pune la dispozitie la dimensiuni mari variante de petrecere a timpului liber.
Beneficiati de benzinariile OMV, de supermarket-uri Carrefour, Eco Market, Penny, Lidl, banci, CEC, precum si scoli sau gradinite pentru cei mici.
Oferta este completata de locul de parcare, aflat in imediata vecinatate a cladirii de apartamente.
Proprietatea se recomanda atat pe segmentul investitional si ca rezidenta, raportul calitate/ pret, fiind in concordanta cu pozitionarea excelenta ca zonare, aducand un plus de valoare acestei oferte.
Desigur ca particularitatea ofertei, invita la cunoasterea in detaliu!
Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare! 
Sa aveti soare in suflet!:)

Consilieri dedicati acestei oferte :
doamna Gilda Georgescu
0722.807.623
si
domnul Marius Pop
0770.154.569

www.ascendentimobiliare.ro

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • camere
  3
 • suprafata
  96 mp
 • an constructie
  Dupa anul 2000
 • compartimentare
  Decomandat
 • strada
  Rasnov
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu