img 11.06.2021 17:49

Mașină electrică de presat roşii Reber 9004 N n.5, motor prin inducție de 500W, producție 340kg/h

Imagine
Imagine
Reber a luat ființa în 1964 in Luzzara – fiind o campanie prosperă, situată într-un locație a tradițiilor seculare și al celor care iubesc mâncarea bună.

Cu un respect deosebit pentru gustul tradițional, pamantul fertil și omul gospodar, Reber a fost creat sa ne facă să ne reîndrăgostim de aromele autentice și mâncarea diversă și gustoasă.

Aparatele electrocasnice Reber au fost create pentru a păstra intacta legatură profundă dintre alimente și pământ. Fiecare aromă, fiecare savoare, fiecare miros nu sunt doar conservate ci și reproduse nealterate în timp.


Aparatul este confecționat din materiale rezistente, care nu se oxidează
Transformati rosiile proaspete in suc sau pasta delicioasa de rosii, rapid si fara efort cu ajutorul storcatorului automat 9000 N de la Reber. Usor de asamblat si de curatat, storcatorul de tomate poate stoarce pana la 350 kg de rosii pe ora. Avand un design compact si robust, aparatul nu necesita mult spatiu pentru operare si poate fi fixat cu usurinta pe blatul de lucru. Storcatorul de rosii a fost conceput pentru a oferi cele mai bune rezultate chiar si atunci cand este utilizat pe termen lung. Aparatul este confectionat din materiale rezistente, care nu se oxideaza.
Reber 9004 N

Aparatul este confecționat din materiale rezistente, care nu se oxidează. A fost conceput pentru a oferi cele mai bune rezultate chiar și atunci cand este utilizat pe termen lung. Ușor de asamblat și de curățat, poate stoarce până la 340 kg pe oră. Având un design compact și robust, nu necesită mult spațiu pentru operare și poate fi fixat cu ușurintă pe blatul de lucru.

Caracteristici:

Motor electric prin inductie, cu funcţionare continuă.
Putere 500 W.
Corp din fontă de uz alimentar.
Filtru conic, pâlnie încărcare, jgheab evacuare şi apărătoare din oţel inoxidabil 18/10 (AISI 304).
Elice din rășină acetală -NYLON 6.6 pentru uz alimentar.
Capacitate de procesare 150 - 340 kg/h.
Angrenaje metalice şi nylon cu autolubrificare.
Dimensiuni: 64x43,5x36(h) cm.
Greutate 14,18 Kg.
Opțional poți adăuga accesoriile:

accesoriu macinat carne 8811 NI inox
accesoriu frământat aluat 8300 N plastic capacitate 1.6 kg
accesoriu răzătoare brânzeturi 8900 N inox
accesoriu pentru paste 8400 N inox

https://www.edenshop.ro/storcatoare/storcator-electric-de-presat-roşii-reber-9004n.html

Detalii anunt

  • stare
    nou
  • marca
    Altele