img 07.09.2021 09:09

Spatiu birou/productie usoara 72 mp in Someseni

Imagine
RBC Imobiliare vă oferă spre inchiriere Spatiu birou/productie usoara 72 mp in Someseni. Spațiul oferit spre închiriere beneficiază de toate facilitățile, respectă toate normele în vigoare. Oferind un spațiu de închiriere de 80.000 mp, cu suprafețe cuprinse între 100 și 10.000 mp, acest complex vă oferă o soluție reală pentru afacerea dumneavoastră. Având la dispoziție atât hale de producție cât și pentru depozitare, parcul logistic se adresează oricărui tip de afacere. Toate halele beneficiază de pază, acces restricționat, sistem de stingere a incendiilor, tâmplărie din PVC, rampă acces TIR și burduf pentru TIR.
În momentul de față avem disponibil un spațiu de producție ușoară/depozitare de 72 mp, compus din 58,75 mp depozit și 13,2 mp birouri. Înălțimea spațiului este de 2,5 m. Spațiul are acces pe 3 uși din care una dublă și cu rampă.
Prețul de închiriere este:
4,5 euro/mp pentru partea de hală/depozitare;
7,5 euro/mp pentru birouri;
0,78 euro/mp cost servicii.
Serviciile includ: securitate 24/7, curățenie străzi și lcouri de parcare, mentenanță parc, iluminat exterior, taxă de proprietate. Prețurile nu includ TVA.
Proprietatea nu beneficiază de certificat energetic.
Localizarea permite un acces facil din stradă pentru utilaje grele sau cu gabarit depășit, iar localizarea în imediata apropiere a centurii și a aeroportului permit un tranzit ușor. Pentru mai multe informații, sau dacă doriți să programați o vizionare, nu ezitați să mă contactați chiar acum.

Cod: i3612

https://www.rbcimobiliare.ro/listing/spatiu-birou-productie-usoara-72-mp-in-someseni/

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    72 mp