img 22.07.2021 12:09

Rational SCC 10.1 electric nou fabricatie 2018

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Funcții inteligente.
SelfCookingCenter® funcții inteligente sunt ceea ce asigura calitatea, ușurința operațiilor și a eficienței. Rezultatele sunt tot ceea ce contează. Echipat cu cinci simțuri.
SelfCookingCenter® este echipat cu 5 simturi: pentru condiții ideale de gatit in cabinet, Detectează dimensiune produselor alimentare și a cantităților, gândește mai departe așa că va ști cum să pregătească un fel de mâncare perfect, învață obiceiurile și metodele preferate bucătarului, și chiar Comunică cu bucătarul-șef.
Abur, convecție și combinație.
SelfCookingCenter® poate avea grijă de 95% din toate procesele comune de gătit pentru tine. Prin combinarea de căldură și abur într-un singur dispozitiv se deschide o multitudine de noi opțiuni în prepararea produselor alimentare profesionale. Bineînțeles, prin urmare, puteți opera manual SelfCookingCenter®. Indiferent Indiferent dacă utilizați convecție, abur sau o combinație, în modul manual, puteți ajusta fiecare parametru le în mod direct și precis, până la gradul exact.
Abur, 30-130 ° C Aburire, fierbere, coacere, opărire cu generatorul de abur de înaltă performanță se poate face totul. Fie legume, pește, sau preparate din ouă, la temperaturi de abur precise și saturație maximă vă va oferi culori vibrante și arome naturale . Vitaminele și mineralele sunt conservate. Nici o uscare. Și se poate face toate chiar și la temperaturi sub 100 ° C
Convectie, 30-300 ° C Fileuri , cotlet crocante, fripturi la gratar , cu pesmet, produse de patiserie/panificatie pufoase și semipreparate congelate alimente-grație căldurii prin convecție continuă de până la 300 ° C, rezultand produse finite cu uniformitate, crocante și suculente finisate la noi standarde.
Combinație de abur și convecție termică.
Mediul cald, umed de gătire Previne uscarea produselor alimentare, minimizează pierderile de gătit, și asigură chiar pe rumenire, fripturi gratinate sau in caserole, iar timpii de preparare sunt semnificativ mai scurte decât cele prevăzute cu aparate de gătit convenționale.
Progresele înregistrate pe afișaj.
De la Stânga la dreapta. Trebuie sa specificati rezultatul dorit. SelfCookingCenter® pune în aplicare ideile tale Fiabil. Cu iCC®, vei ști întotdeauna exact ceea ce sistemul dvs. de gătit face. Monitorul iCC® vă arată setările care sunt aplicate.
Dorințele dumneavoastră vor fi respectate cu precizie.
Fără a fi nevoie să faci un lucru special . Prin urmare, iCookingControl® utilizează senzori pentru a detecta mărimea și starea produselor dumneavoastră, precum și dimensiunile de sarcină, și în mod automat se regleaza automat spre rezultatele dorite în consecință, stabilirea temperaturii, de gătit climatic pentru cabinet și timpul de preparare automat. Display-ul vă informează fiecare ajustare. Ve-ti ști exact ce se întâmplă in fiecare moment , și ve-ti avea întotdeauna un ochi peste tot.
LED-uri de iluminat, cu bare de semnalizare.
Nou și inovator sistem de iluminat cu LED-uri asigură o iluminare optimă a locului de gatit cat și a fiecarui raft individual de sus in jos, din spate în față. Iluminatul neutru vă ajută să vedeți rumenire naturala a produselor . Energetic eficient, durabil și cu emisii reduse de întreținere. Cea mai nouă opțiune de iluminare tavă face folosirea iLevelControl chiar mai ușor: Un semnal luminos care clipește in dreptul tavii care trebuie încărcate sau descărcate.
Afișare a consumului de energie.
vei ști întotdeauna cata energie necesită procesul de preparare individual, sau cât de multă energie consuma aparatul pe zi. Datele privind consumul de energie pot fi vizualizate pe ecran, și sunt disponibile pentru descărcare 300 ° C temperatura maximă de gătit a carcasei
Construcția SelfCookingCenter® deosebit de robust
Permite chiar continuousOperation la temperaturi de până la 300 ° C, metode speciale de gătit, astfel cum ar fi grill-ul sau desensibilizare sunt la fel de posibile, chiar cu cantități mari de alimente
Generator de abur de calitate superioara
, pentru gătirea de calitate superioara , generatorul nostru de abur este indispensabilă. Aburul 100%, în stare proaspătă și igienică Garantii saturație maximă a aburului, chiar și la temperaturi scăzute Generatorul de abur este dedunderizata automat ca parte a procesului de curățare
Sistem Centrifugal de scurgere de grasimi.
Camera de Gătit rămâne curată, în orice moment, fără a fi nevoie să se înlocuiască sau curatate filtrele de grăsime , ele fiind mereu curate, asigurand un aer pur in timpul gatirii
Mod De încărcare pe lungime.
produsele /tavile se încarcă longitudinal acesta fiind motiv ca nu trebuie tinuta deschisa usa timp indelungat deschisa , ceea ce ajută la reducerea pierderilor de energie în mod semnificativ, chiar dacă deschiderea și închiderea ușii se face în mod frecvent, ca parte a unei operațiuni à la carte. Raza mica de deschidere necesită mai puțin spațiu de lucru . Prin urmare, 1/3 GN și 2/3 containere GN pot fi folosite pentru cantități mai mici.

Pret: 8.750 euro

www.gastroprofis.ro