img 25.08.2019 12:12

Casier, lucrezi 3-4 zile saptamanal, 3400 lei pachet salarial brut. Noi posturi disponibile in zonele Mănăștur, Marasti, Mihai Viteazu.

Descriere job

Vrei să ai 3-4 zile complet libere săptămânal și un pachet salarial mai bun decât în alte locuri? Citește până la final!

Ne extindem echipa și căutăm noi colegi, bărbați și/sau femei, cu sau fără experiență, tineri sau mai în vârstă, pentru a lucra ca și lucrători comerciali cu atribuții și de casieri în magazinele German Market din Cluj-Napoca (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu), prin care vindem produse de îngrijire personală, cosmetice, produse de curățenie, detergenți, articole menaj, dulciuri și cafea de import.

Te-ai săturat să lucrezi în altă parte sau nu ai deloc experiență în domeniu? Oricum ar fi noi te primim cu brațele deschise în echipa German Market. Te vom învăța rapid tot ce trebuie să ști și să faci și îți promitem că te vom trata frumos și corect, la fel cum așteptăm și noi să fim tratați!

În funcție la care magazin vei alege să lucrezi, programul este:
- La magazinul din Cluj-Napoca, cartier Zorilor: se lucrează o săptămână 2 zile (miercuri și joi) și o săptămână 4 zile (luni, marți, vineri, sâmbătă), program 8-20. Duminica nu se lucrează deloc la acest magazin.
- La magazinele din Cluj-Napoca, Piața Mărăști și Gheorgheni: într-o săptămână se lucrează 2 zile (miercuri și joi), într-o săptămână se lucrează 4 zile (luni, marți, vineri, sâmbătă) și într-o săptămână se lucrează 2 zile complete (miercuri și joi) și o zi parțial (sâmbătă parțial 5 ore), program 8-20. Duminica nu se lucrează deloc la aceste magazine.
- La magazinul din Cluj-Napoca, Big Mănăștur: se lucrează timp de 2 zile consecutive cu următoarele 2 zile complet libere, program 9-21. Într-o săptămână sunt 4 zile complet libere iar în următoarea săptămână 3 zile complet libere! În medie o data la două săptămâni se lucrează sâmbătă sau/și duminică, în funcție de rotația turelor cu liber 2 zile consecutive în alte zile din săptămână. Tura în ziua de duminică are programul mai scurt, până la ora 16.
- La magazinele din Cluj-Napoca, Piața Mihai Viteazu și Cinema Mărăști: se lucrează 4 zile în fiecare săptămână, program 8-19 cu 3 zile complet libere săptămânal! Duminica nu se lucrează deloc la aceste magazine.

Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de acest post te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Suntem o companie antreprenorială, creată și condusă de o familie de tineri ardeleni. Importăm direct din Europa de Vest și oferim clienților o mulțime de produse cosmetice, de îngrijire personală, detergenți, produse de curățenie, articole menaj, dulciuri și cafea de calitate bună la prețuri avantajoase!

Hai și tu în echipa German Market și împreună vom aduce în casele românilor produse de calitate la prețuri avantajoase!

Pentru a aplica la oricare dintre aceste posturi sau pentru mai multe detalii, program de lucru, etc. intrați pe site-ul GermanMarket . ro la rubrica Angajări, accesând link-ul de mai jos:

http://www.germanmarket.ro/blog/angajari


Cerinte

Ce ne dorim de la tine?
- Orientare către client și o ținută profesională ireproșabilă;
- Studii finalizate (cu sau fără diplomă) deoarece programul de muncă nu îți va fi ok dacă ești elev(ă) sau student(ă);
- Experiența într-un post similar nu e obligatorie dar constituie avantaj;
- Amabilitate, spirit de echipă, responsabilitate și disciplină;
- Să nu fumezi în timpul programului de muncă cu excepția țigărilor electronice;
- Nivel cel puțin mediu de atenție și gândire logică;

oferta

- Pachet salarial brut de încadrare ~ 3400 lei brut compus din: 2500 lei salariu brut de încadrare (în medie 1475 lei net cu o persoană în întreținere) + 500 lei bonus brut de prezență (280 lei net) + o medie lunară de 315 lei în tichete de masă electronice (pe card) + 100 lei decontare transport în comun, rezultând un pachet salarial net total ~ 2170 lei lunar;
- Tichete de vacanță până la 2000 lei net anual, acordate pe card;
- Cadouri în valoare de până la 150 lei net la fiecare ocazie specială: Crăciun, 8 Martie, Paște, 1 Iunie;
- Reducere de minim 10% la produsele din magazinele German Market;
- Plata salariului și a tichetelor de masă direct pe card;
- Reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale;
- Toate orele suplimentare se compensează cu zile libere sau se plătesc;
- Facilități în obținerea unui credit bancar;

Salariul de încadrare este raportat la volumul de muncă, nivelul responsabilităților, valoarea vânzărilor și condițiile de muncă. Cine performează poate să câștige mai mulți bani deoarece oferim în plus față de salariul fix și bonusuri periodice până la 500 lei net care se primesc în funcție de atingerea anumitor praguri de performanță individuală și/sau la nivel de echipă.

Câteva dintre avantajele pe care le vei avea în cadrul echipei German Market:
- te angajăm chiar și dacă nu ai experiență anterioară în muncă;
- ai parte de training și suport permanent din partea colegilor;
- folosești echipamente și tehnologii moderne de lucru;
- ai acces la proceduri scrise de lucru, pentru a învăța cum să-ți faci munca cât mai corect;
- descoperi o mulțime de produse noi care nu există pe piața din România;
- vei face parte dintr-o echipă mică dar unită, în care predomină colegialitatea, bunul simț și ajutorul reciproc;
- îți exersezi abilitățile de interacțiune cu oamenii;
- lucrezi și te dezvolți profesional într-o companie antreprenorială românească;
- șefii nu îți stau toată ziua pe cap, ai spațiu și libertate în a-ți face munca așa cum trebuie;

Detalii anunt

 • post
  lucrator comercial / casier / vanzatoare
 • tip oferta
  Full time
 • experienta
  ≤ 1 an
 • salar €
  300-500 Euro
 • loc
  Cluj-Napoca, Cluj