img 11.09.2018 10:23

Casa 7 camere de vanzare in Dambul Rotund, Cluj Napoca

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Oferta exceptionala. Casa de exceptionala, situata in Dambul Rotund, zona Lidl, cu o suprafata utila de 350 mp, suprafata terenului de 420 mp si un front la strada de 14 m.

Proprietatea pune la dispozitia dumneavoastra 7 camere, 5 bai, 1 bucatarie, 3 terase, 2 locuri de parchare si 3 spatii depozitare fiind dispuse astfel:

-demisol: 1 crama, 1 spalatorie, 1 baie si 1 sala de sport cu o suprafata de 40 mp.
-parter: 1 living spatios, 1 birou, 1 bucatarie si 1 baie, etajul va pune la dispozitie 2 dormitoare principale fiecare dintre ele dotate cu baie proprie cu o suprafata de 45 mp, 1 dresing cu o suprafata 25 mp, 1 terasa amenajata modern, 1 balcon cu o suprafata de 8 m.
-mansarda:2 dormitoare, 1 sufragerie, 1 baie si 1 terasa.

In finisaje s-au folosit materiale de inalta calitate imbinate modern pentru cele mai pretentioase gusturi, astfel incat va puteti delecta cu o pardoseala din lemn masiv triplustratificat si piatra, usi interioare din lemn masiv, geamuri termoizolante Blue Salamandar cu 7 camere PVC, marmura, tapet, mocheta de cea mai inalta calitate, material decorativ de mare efect onix, incalzirea se face prin centrala termica proprie cu o capacitate mare si calorifere radiante, pentru zilele toride de vara va sta la dispozitie aerul conditionat, acoperis din tabla stropit cu roca metalica, curtea este pavata intr-o maniera moderna iar curtea interioara va ofera relaxarea de care aveti nevoie fiind amenajata si intretinuta.

Zona in care este situata reprezinta un mare avantaj fiind usor accesibile atat mijloacele de transport in comun cat si centrul orasului. Recomandam aceasta proprietate atat familiilor cat si investitorilor in domeniul medical, proprietatea fiind ideala pentru clinica de infrumusetare, regim hotelier sau sediu pentru firma in diferite domenii.

Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!

https://www.napocaimobiliare.ro/vc7-61358-casa-7-camere-de-vanzare-in-dambul-rotund,-cluj-napoca-cluj-napoca

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  350 mp
 • strada
  -
 • parchet
  da
 • faianta
  da
 • termopan
  da
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu