img 25.11.2021 13:48

Platforma betonata si soproane in zona Centura Apahida-Valcele

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
RBC Imobiliare inchiriaza platforma betonata cu grajduri in cartierul Someseni din Cluj-Napoca. Se ofera spre inchiriere platforma betonata cu suprafata totala de cca. 5.000 mp, cu posibilitate de extindere si soproane pe structura de stalpi de beton, dezafectate, imprejmuite partial cu plasa de sarma si pereti din caramida, acoperite partial, avand suprafata totala de cca. 3.000 mp cu inaltile de 7-7,5 m, facand parte al unei proprietati cu mai multe imobile industriale, imprejmuita si avand doua cai de acces cu paza permanenta.
Utilitati existente pe platforma si grajduri: curent electric de mare putere. Apa curenta si gaz natural nu exista pe platforma.
Se poate inchiria suprafete mai mici, incepand de la 1.000 mp.
Pretul de inchiriere pentru platforma betonata este 1 Euro/mp+TVA, iar pentru soproane 1,5 Euro/mp+TVA negociabil in functie de investitiile efectuate pentru amenajarea imobilelor.
Se percepe o garantie la semnarea contractului de inchiriere, echivalent cu valoarea a doua chirii lunare.
Pentru mai multe detalii sau vizionarea proprietatii nu ezitati sa ne sunati!
RBC Imobiliare nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele modificari in ceea ce priveste pretul sau informațiile prezentate in anunt ce au fost furnizate in prealabil de proprietar.
Cod proprietate: i15257

Detalii anunt

  • Pers. fizica sau agentie
    Agentie
  • suprafata
    5000 mp