img 17.11.2020 15:31

Filmare Cu Drona!!! Resedinta pictata in culorile anotimpurilor

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o proprietate asezata intr-o zona de case rezidentiale la  la doar 5 km distanta de Brasov.
Este o zona turistica devenita foarte populara pentru amatorii de parapanta si paragliding. La baza partiei de ski, intr o zona plina de verdeata, inconjurata de pomi si dealuri verzi, in acest cartier de vile impresionant prin unicitatea fiecareia, regasim aceasta resedinta cocheta si primitoare inca de la intrare.
Imediat cum pasesti in mijlocul acestei povesti, te simti acasa, te simti confortabil,  simti ca apartii acestui loc special.
Este o proprietate structurata pe doua nivele, parter si etaj, cu terasa, garaj, foisor si o superba curte in fata vilei fiind pavata, iar pentru iubitorii de natura si intimitate se pot desfata in zona verde a resedintei pe sezlonguri sau in foisor la un gratar sau la un pahar de vin fiert.
Parterul are o configuratie decomandata si este format dintr-un  living mare si frumos decorat, cu spatiu special amenajat de dining, bucatarie, vestibul, baie cu cabina de dus, avand inca o iesire pe terasa intima din zona verde a casei unde puteti servi cafeaua de dimineata sau va puteti relaxa in foisorul rustic amenajat.
Trecera la nivelul superior al resedintei se face printr-o interesanta scara rustica din lemn de tei, regasind la etaj aceeasi configuratie decomandata cu  3 dormitoare, baia matrimoniala, dressing precum si linistea zonei de noapte.
Infrastructura este optima, avand in apropiere supermarket, gradinita in cartier, benzinarie, locuri superbe de plimbari de seara, pensiuni, hoteluri, magazine si la 2 km distanta aveti tot sirul de hipermarketuri Sellgros, Carrefour, Brico Depott, Media Galaxy, Kaufland, Mc Donald's.etc
Este o casa calda, primitoare, cu detalii asezate intr o cromatica aliniata cu aerul de cartier rezidential de munte, dar si cu acest frumos anotimp care te invita la introspectie.
Si pentru ca nimic nu e intamplator, si pentru ca sarbatorile de iarna ne bat la usa, te invit sa impodobesti bradul de Craciun  AICI  si sa celebrezi un nou inceput in aceasta cozy home.
Proprietatea ti-o recomand atat pe segmentul investitional, cat si ca rezidenta, raportul calitate/ pret in concordanta cu pozitionarea excelenta, aduce un plus de valoare acestei oportunitati.


Sa aveti soare in suflet!:)

Consilier dedicat acestei oferte :
doamna Gilda Georgescu
0722.807.623

www.ascendentimobiliare.ro

Detalii anunt

 • Pers. fizica sau agentie
  Agentie
 • suprafata
  124 mp
 • suprafata teren
  410 mp
 • strada
  Bunloc
 • parcare
  nu
 • gresie
  nu
 • centrala termica
  nu
 • parchet
  nu
 • faianta
  nu
 • termopan
  nu