img 24.11.2022 17:38

Administrare imobile si servicii de curatenie

Societatea Ad Imobil Plus vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de servicii de administrare si curatenie a imobilelor in Cluj-Napoca si Floresti. Oferim pachete complete de servicii asociatiilor de proprietari pentru:
• Administrare financiar-contabila
• Administrarea tehnica a imobilului
• Servicii de casierie
• Servicii de cenzorat
• Servicii de curatenie a cladirilor
• Servicii conexe in domeniu
Fie ca locuiti intr-un ansamblu rezidential mic, fie ca sunteti proprietarul unei locuinte intr-un ansamblu mai mare, noi va oferim servicii personalizate, in functie de nevoile specifice pentru administrarea si curatenia imobilelor din Cluj-Napoca si Floresti in care locuiti. Dorim sa legam colaborari pe termen lung si sa comunicam deschis cu partenerii nostri, raspunzand cu drag oricarei solicitari, sugestii sau intrebari venite din partea lor.
Ad Imobil Plus: seriozitate, transparenta, profesionalism si promptitudine
Acestea sunt cateva dintre calitatile care ne definesc si pe care le cultivam in relatia cu fiecare client. Oferim servicii de calitate la costuri optime pentru dumneavoastra, totul in conditii de transparenta maxima. Stim cat de ocupati pot fi oamenii, asa ca am conceput mai multe solutii de afisare a listelor de intretinere si a cheltuielilor aferente (inclusiv in format electronic, intr-o interfata special conceputa in acest scop), precum si de plata.
Seriozitatea si experienta noastra de peste 10 ani in administrarea imobilelor sunt argumente convingatoare pentru oricine doreste sa beneficieze de servicii de administrare si financiar-contabile de cea mai buna calitate. Oferim fiecarei asociatii de proprietari sau ansamblurilor rezidentiale servicii si solutii complete inclusiv in privinta curateniei si a interventiilor de urgenta ce trebuie realizate la orice ora din zi si din noapte. Indiferent de compartimentul in care este nevoie de expertiza noastra (contabilitate, financiar, casierie, administrativ sau tehnic), reusim sa ducem la bun sfarsit, cu rezultate foarte bune, orice avem de rezolvat.
Eficientizam la maxim activitatea desfasurata pentru a putea avea unele dintre cele mai bune tarife de pe piata. Nu ezitati sa ne contactati pentru a concepe impreuna un pachet personalizat de servicii, astfel incat sa beneficiati de cel mai bun pret!