img 16.04.2024 21:01

Verificare - testare auto second hand in vederea cumpararii Bucuresti

Imagine
Imagine
Oferim servicii profesionale de verificare autoturism SH in vederea cumpararii.
Doriti sa achizitionati un autoturism second hand ? Stiti pe ce dati banii ?

Verificarea pe care o facem este extrem de minutioasa si precisa si consta in :
- Diagnoza computerizata efectuata de catre tehnician licentiat in diagnoza auto, cu echipamente profesionale si doar originale, cu licenta si update facut la zi ! Include si citirea kilometrajului REAL, verificarea sistemului de airbag-uri si prezenta acestora pe masina, verificarea injectoarelor, a turbosuflantei, a filtrului de particule, a EGR-ului, a sistemului ABS, si a tuturor sistemelor electrice si electronice prezente pe autoturism.
- Test de vopsea si caroserie efectuat cu aparat original si profesional, care masoara straturile de vopsea si grosimea acestora, prezenta sudurii, a kit-ului sub stratul de vopsea.
- Verificare mecanica - scurgeri uleiuri, scurgeri fluide , etc., , verificare lichide motor ( antigel, ulei, lichid frana, lichid servodirectie, etc ),verificare bucse, verificare amortizoare, etc.
- Verificare optica minutioasa a autoturismului pentru a detecta semnele de uzura, prezenta viciilor ascunse, etc.
- Verificare stare acte ( documentele autoturismului )
- Test drive,
- Consultanta profesionala cu privire la achizitia autoturismului respectiv.
Verificarea se poate face oriunde in Bucuresti ilfov, dar putem insoti clientul si in tara pentru a verifica testa masini second hand, astfel incat dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere din toate punctele de vedere si sa va gasiti achizitionati autoturismul la care ati visat !
Pentru mai multe detalii si programari, va rugam sa sunati la : 0728221294