img 05.04.2024 06:12

transport 1-4 persoane - bagaje/mobila/mobilier voluminos

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Transport 1-4 persoane, indiferent de ora/locatie, in conditii optime de maxima seriozitate, siguranta si promptitudine, cu turism spatios, comod si comfortabil, cu loc mare pentru diferite bagaje, grele & voluminoase.

Asigur transport de marfa cu caracter general, marfa fragila/voluminoasa, marfa ne/paletata, panouri sandwich, cherestea, stupi albine, diferite profile ( 1-7ml ) cantitate medie-mare de bagaje, electrocasnice, mobilier ( greu-voluminos-fragil-nedemontabil ) indiferent de destinatie ( intern & international ) in conditii optime de maxima seriozitate, siguranta si promptitudine.

Dispunem de utilitare/camioane spatioase, inchise si curate, cu volum mediu-mare de incarcare ( 24mc-38mc-45mc-58mc ). Sarcini utile de : 1500kg-3200kg-5000kg-7500kg.

Efectuam transport, si/sau, servicii de mutari/relocari, sedii firma, spatii comerciale, arhive, depozite, locuinte private, garsoniere, apartamente cu 1-3-5 camere, indiferent de ora/locatie, in conditii optime si eficiente de maxima seriozitate, siguranta si promptitudine.

* Program de lucru si in weekend.
* Practicam preturi decente, de bun simt, corelate la volumul/greutatea/distanta.
* NU asiguram personal manipulant, pentru incarcarea/descarcarea camioanelor.