img 14.10.2021 14:19

Spălătorie Profesională Covoare, Curățătorie Covoare, Spălat Covoare Timișoara Cu Ridicare Și Livrare Gratuită La Domiciliu 8 Lei / MP

Imagine
Imagine
Imagine
Preț : 8 Lei / MP Ridicare Și Livrare Gratuită În Timișoara Și Zonele Limitrofe La Domiciliu Clientului.

RIDICĂM

Preluarea covoarelor se face in mod gratuit în zilele stabilite cu dumneavoastră, astfel nu trebuie să vă mai îngrijorați pentru tranportul covoarelor la spălătorie.

DESPRĂFUIM

Covorul este introdus in desprăfuitorul profesional pentru eliminarea prafului şi murdăriei. Acesta asigură atât desprafuire prin vibrații cât şi aspirarea covorului.

SPĂLĂM

Spălarea covoarelor se face în cele mai bune condiții cu cele mai bune soluții, din punct de vedere tehnic, existente pe piață la momentul actual. Totul la prețul de 8 Lei / MP, fără alte costuri adiționale.

USCĂM

Poate cea mai importantă operațiune din procesul spalării, clătirea şi stoarcerea covoarelor se execută în centrifugă specială elimiându-se astfel până la 95% din apă reducând astfel timpul de uscare.

FINISĂM

Covorul este aspirat, odorizat şi periat pentru o curățare impecabilă şi pregatit pentru livrare !

LIVRĂM

Scăpați de grija ridicării covoarelor spălate. Pro Cleaning vă pune la dispoziție livrarea la domiciliu fără alte costuri adiționale la orele stabilite cu dumneavoastră.

Ridicare şi livrare gratuită în Timișoara şi zonele limitrofe ( Șag, Chișoda, Giroc, Urseni, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Utvin ) la domiciliu clientului.

https://curatare-covoare-timisoara.business.site