img 14.10.2021 14:19

Servicii profesionale de curatenie dupa constructor

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Curatenia dupa constructor este una dintre cele mai dificile curatenii, pentru ca presupune multe operatiuni, iar unele dintre ele cer multa atentie si rabdare. Atunci cand va apropiati de finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii, va trebui sa va ganditi la incheierea unui contract de curatenie dupa constructor.

0734.70.20.30

Pro Cleaning Servicii Curatenie, vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii profesionale, specific fiecarui tip de curatenie, cu personal bine pregatit, dotat cu unelte necesare, pentru a fi la inaltimea pretentiilor dumneavoastra.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate vom folosi solutii profesionale adecvate fiecarui tip de suprafata, acolo unde este nevoie vom folosi echipamente mecanizate si vom respecta pasii de care avem nevoie, pentru obtinerea celui mai bun rezultat:

- Curatarea suprafetlor de materialele ramase in urma constructorului (resturi de gresie, faianta, adezivi, chit, etc.);

- Aspiram peretii de praful ramas in urma renovarii;

- Indepartam petele de lavabila de pe pardoseala;

- Curatam atent gresia si faianta din baie si bucatarie;

- Curatam usile, tocaria si geamurile;

- Curatam prize, intrerupatoare, grille de aerisire;

- Curatam caloriferele cu generatorul de abur;

Apeland la serviciile noastre, putem stabili impreuna cand este bine sa incepem curatenia, dupa ce in prealabil unul din angajatii nostrii, va face o evaluare gratuita a locatiei respective. In functie de marimea si de complexitatea lucrarii, vom stabili durata executarii serviciului de curatenie.

https://www.pro-cleaning.net