img 25.04.2024 18:38

Servicii de hosting avantajoase - Megahost.ro

Imagine
În ultima perioadă afacerea ta online are cheltuieli prea mari şi eşti în căutarea unor servicii de hosting avantajoase? Acum ai parte de cele mai noi și convenabile soluții de pe piață! Alege un server VPS pentru proiectele online cu un nivel mediu de trafic, care îți va oferi flexibilitate de configurare și nivel înalt de securitate, la fel ca în cazul unui server privat fizic, dar la un preț foarte redus.
Compania Megahost le oferă clienților săi tot ce-i mai bun! Acum ai parte tarife avantajoase pentru găzduire web. Cu doar 15 euro, lunar, poți beneficia de 30 GB - spațiu pentru stocare, 512 MB - memorie RAM și două adrese IP. Iar dacă mai achiți încă 15 euro îți punem la dispoziție și consola de control cPanel, care îți va permite să administrezi mult mai comod și simplu toate datele.
Cu ajutorul unui domeniu free oferit de MegaHost te bucuri de performanța unui hosting calitativ și rapid. Pentru mai multe detalii despre hosting sau alte servicii, accesează site-ul nostru sau sună la +40 733 377 97.

https://megahost.ro/termeni.php